Založ si blog

Slovenský El Chapo (krpec) zhnije v base!

Narkobarón Guzmán prezývaný El Chapo – pravý to mexický mafián sedí v base a má za čo, lebo jeho „podnikanie“ zaplatili životom a zdravím stovky obetí a o ničivých dôsledkoch na drogujúcich nikto nepochybuje. Aj taký štát ako je Mexiko sa vedel porátať s človekom, ktorý stál nad zákonom celé roky. Aktuálne zbytky jeho súkromnej armády držali v šachu policajnú stanicu 8 hodín. V prestrelke bolo zabitých najmenej 8 osôb, aby sa predišlo ďalším obetiam, policajti radšej prepustili Guzmána mladšieho na slobodu. Neviem o tom, žeby niekedy mexický prezident nazýval Mexiko mafiánskym štátom. Náš bývalý prezident Andrej K. to robí so zjavným potešením, vždy keď mu to pasuje do krámu. Naposledy na mítingu v Bratislave v piatok 18 októbra, keď svoj príhovor spestril aj mládežníckym zvolaním „Dáme to“!

Dnes z úradu Špeciálnej prokuratúry SR oznámili, že boli obžalovaní z viacerých (6) trestných činov vrátane dvoch vrážd 4 osoby, ktoré pobývajú 16 mesiacov vo vyšetrovacej väzbe, medzi nimi nechýba Marián K.

Od úkladnej vraždy novinára a jeho snúbenice uplynulo 20 mesiacov. Pre niekoho veľa, pre niekoho málo, no podstatné je, že slovenský „krpec“ bude postavený pred súd, že jeho nezákonné aktivity od zmenkových podvodov až po objednávku vraždy nepohodlného novinára sú dôkladne zdokumentované, podložené dôkazmi a rozsudok môže byť len jeden – doživotné odňatie slobody v III. nápravnej skupine.

Mnohí pochybovali o tom, že takáto vražda na objednávku môže byť vyšetrená a páchatelia budú postavení pred spravodlivý súd. Vždy je problém, keď do vyšetrovania a činnosti OČTK chcú zasahovať politici, lebo tí za všetkým vidia svoje politické záujmy. Stalo sa nečakané, boli zadržaní a obvinení najskôr páchatelia sprostredkovateľ a neskôr aj sprostredkovateľka cez ktorú vraždu objednal a zaplatil Marián K. Našli sa takí, ktorí dodnes neverili tomu, že Marián K. je taký hlupák, aby zanechal po svojej činnosti toľko stôp.

S pomocí přátel roste síla má“ spieval vo svojej piesni nebohý Jirko Schelinger. Marián K. mal širokú sieť priateľov na súdoch, na prokuratúre, v politike, v biznise až nadobudol dojem, že jeho sila je dostatočná na to, aby mohol riadiť procesy na ktorých záležalo jemu alebo jeho priateľom. Nejaký čas sa mu to aj darilo, no ako sa hovorí „S jedlom rastie chuť“ naberal si na rohy viac a viac, až mu tá ťarcha zlomila väzy.

K jeho omylom patrí posadnutosť komunikovať pomocou SMS, najskôr si myslel, že pokiaľ používa šifrovaciu aplikáciu THREEMA je komunikácia bezpečná, nie je – v jeho MT boli odhalené informácie, ktoré usmernili políciu v tom, kde, u koho a čo majú overovať. Tiež boli u neho doma zadržané viaceré nosiče dát na ktorých si uchovával nahrávky, ktoré boli alebo mali byť použité na vydieranie.

Okrem analýzy elektronickej komunikácie polícia vykonala rozsiahle dokazovanie a nepochybne disponuje dôkazmi, ktoré predloží súdu. Medzi dôkazmi budú aj svedectvá svedkov a obvinených. V slovenskej hre o tróny Marián K. lietal až príliš vysoko, o to bude strmší a tvrdší jeho pád na dno, kde svojimi osobnostnými kvalitami nepochybne patrí.

 

 

Bič bude plieskať pri sčítavaní hlasov

02.04.2024

Návrat k volebnej kampani prezidentských volieb Napriek tomu, že trvanie a financovanie volebnej kampane je vymedzené zákonom, na Slovensku je zaužívaná taká prax, že nie všetko sa striktne dodržuje a vybočenia sú spravidla tolerované s odôvodnením, že v zásade neovplyvnili výsledok volieb. Takmer rok pred predpokladaným termínom prezidentských volieb, začala [...]

Kto by mal byť zvolený za prezidenta

20.03.2024

Nie je kandidát ako kandidát Do volieb vstúpilo až 11 kandidátov čo znamená, že voľby budú dvojkolové. Medzi kandidátmi možno identifikovať štyroch serióznych, potom skupinu hazardérov, ktorí sledujú aj iné ciele ako byť zvolený a nakoniec skupinu rojkov, ktorým stačí byť v novinách a v televíziách. Kým skupina rojkov nie je dôležitá, to skupina hazardérov si [...]

Prezidentskí kandidáti, bojovníci a tí druhí

19.02.2024

Prezidentské voľby v napätej spoločenskej atmosfére Občania SR si zvolia nového prezidenta v priamych voľbách vo dvoch kolách, lebo možnosť aby získal niektorý kandidát v prvom kole viac ako polovicu hlasov všetkých oprávnených voličov, je sci-fi. Vo voľbách by mali vybrať osobnosť, ktorá má predpoklady pre zastávanie najvyššej ústavnej funkcie v období 5. [...]

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Vakcína / Očkovanie /

WHO: Očkovanie zachránilo za uplynulých 50 rokov najmenej 154 miliónov životov

24.04.2024 19:11

V priemere to za toto obdobie predstavuje šesť zachránených životov za minútu.

zuzana čaputová, spišské podhradie, tragédia, nehoda, autobus

Prezidentka Čaputová si v Starej Ľubovni uctila obete nešťastia z Podhradia

24.04.2024 18:47

V stredu navštívila i obec Zborov v okrese Bardejov.