Založ si blog

Skupinka čiernych oviec v OČTK likviduje právny štát, tu klamstvá a tajnosti iba škodia!

Pre pamätníkov

Skupinku nebezpečných lobistov odhalil počas svojej druhej vlády expremiér Dzurinda, okamžite odvolal riaditeľa NBÚ Mojžiša a parlamentnému výboru pre kontrolu SIS prezradil aj ciele skupinky, ktorá mala snahu dosiahnuť odvolanie riaditeľa SIS Pittnera a destabilizovala štát tým, že jej členovia usilovali o získanie štátnych zákaziek na hrane transparentnosti! Bezpečnostnú radu štátu Dzurinda zvolal dokonca aj pre neprístojné správanie Mikuláša Černáka na lyžiarskom svahu. Vstup do vily „Elektra“ polícia vyriešila plastickou trhavinou a spurného expremiéra Mečiara predviedla na výsluch. Najslávnejšia kauza z rokov 2005 a 2006 „Gorila“ bola odhalená v roku 2011, jediný trestne stíhaný dejateľ je vtedajší Generálny prokurátor.

Počas Ficových vlád mala podľa opozičných mýtov a povestí vzniknúť skupina oligarchov prepojených aj na špičky OČTK. Nebol však zdokumentovaný žiadny prípad zneužitia právomocí a marenia spravodlivosti orgánmi štátnej moci. Netreba zabúdať na to, že v tomto období boli prijaté mnohé opatrenia na potieranie kriminality ako sú vytvorenie ŠP, ŠTS, NAKA a PMJ v každom okrese. Špičkovým prokurátorom, sudcom a policajtom boli vytvorené nadštandardné podmienky.

Pre súčasníkov

Od 21 marca 2020 nastala pre SR nová doba, konečne mohli za silnými slovami nasledovať činy. Hnutie OĽaNO obsadilo v štvorkoalícii silové rezorty a začalo sa upratovanie v štáte. Samotní vládni predstavitelia za svoj najväčší úspech označujú výsledky v boji proti korupcii a mafii. Opozičným lídrom bolo opakovane odporúčané šúchať nohami pod stolom a čakať na čas, keď im na dvere zaklope NAKA. Keď zásahová jednotka NAKA v nočných hodinách vtrhla do domov v Kolárove a zadržala nájomných vrahov – nikto im nevyčítal použitie baranidla, ohlušujúcej a oslepujúcej pyrotechniky, ani to, že boli patrične vyzbrojení, ani ako s rozospatými kriminálnikmi urobili „krátky proces“. Lenže zábery z policajných náhlavných kamier nie sú v tme práve kvalitné, preto pri nasledujúcich zásahoch proti obvineným v TOP kauzách asistovali TV štáby, reportéri a fotografi. Kriminálny seriál pre verejnosť to je priam dokonalý. Prepad budovy PENTY komandom LYNKS o sile 50 kukláčov iste vojde do dejín kriminalistiky. Nepatričná demonštrácia sily jednoducho nemohla chýbať! Zadržaní boli vyšetrovateľom NAKA obvinení zo závažnej trestnej činnosti, najčastejšie korupčnej, zneužitia právomocí verejného činiteľa alebo zo zosnovania a podpory zločineckej skupiny. V zákonnej lehote prokurátor ŠP schválil návrh na väzobné stíhanie a ak obvinený namietal, rozhodnutie dozorujúceho prokurátora posvätil sudca ŠTS. Tak sa postupne napĺňal dávny sen večných „bojovníkov proti korupcii“, ako  budú v base bručať ich úhlavní politickí nepriatelia a ešte si za štátne urobia vo verejnosti parádne PR! Po kauze šéfa ŠHR sa rozvíjali akcie ako: Búrka, Víchrica, Očistec, Božie mlyny, Judáš, Mýtnik. V každej bolo zadržaných niekoľko „vinníkov“ a s nimi spolupracujúce osoby, vrátane oligarchov. Ušetrení neboli viacerí sudcovia, ani  policajní exprezidenti, špeciálny prokurátor, riaditeľ FS a iní. Šokujúco pôsobilo zadržanie vysokých funkcionárov SIS a vykonanie domovej prehliadky u ex-šéfa samotnej NAKA!

V hlavných úlohách účinkujú „spolupracujúci obvinení“  alias „kajúcnici“                                                                                                             

SIS vo svojej správe o závažných zisteniach (z januára a februára 2021) upozorňuje na existenciu skupinky vyšetrovateľov a operatívcov NAKA, prokurátorov ŠP a sudcov ŠTS, ktorí v súčinnosti manipulujú výpovede kajúcnikov a univerzálnych svedkov tak, aby vytvárali mozaiku a vzájomne sa verifikovali. V správe sú popísané konkrétne nálezy najmä v kauzách „Očistec, Božie mlyny, Judáš a Mýtnik“, ktoré sú verifikované a získané zákonným spôsobom tak, by mohli byť použité v TK, aj to kto sa na manipuláciách podieľal. Keď riaditeľ SIS nedostal patričnú spätnú väzbu – podal vo veci trestné oznámenie. Príznačné je, že už 11 marca bol komandom zadržaný riaditeľ SIS na základe svedeckej výpovede kajúcnikov Beňu a Makóa o jeho  korupcii a tiež to, že OČTK dodnes nepožiadali o zrušenie jeho mlčanlivosti. Väznený Pčolinský je tak umlčaný do aleluja. 17 mája sa uskutočnilo utajované stretnutie najvyšších ústavných činiteľov a funkcionárov  bezpečnostných zložiek na pôde SIS. Všetci účastníci počnúc p. prezidentkou tvrdili, že nerokovali o živých trestných veciach, ale pripustili, že rokovanie bolo veľmi závažné. Opozičná strana Smer SD iniciovala mimoriadnu schôdzu NR SR a napodiv, tá sa uskutočnila, dokonca prijala uznesenie v ktorom žiadala  predvedenie väzneného už ex-šéfa SIS Pčolinského, aby mohol v NR vystúpiť. Špeciálny prokurátor však NR SR nevyhovel! Predseda NR si však vyžiadal skrátenú verziu správy od súčasného riaditeľa SIS a prečítal ju!

Informácie o trestnej činnosti verejných činiteľov nemôžu byť utajované v zmysle prísl. zákona

Ako je na Slovensku zvykom, utajenie vydržalo len pár dní a dnes je dostupná na internete Kollárova správa, čiastočné komunikácie zúčastnených – pokyny ako majú kajúcnici a profi svedkovia vypovedať. Uniklo aj TO podané vo veci ex-šéfom SIS Pčolinským a ďalšie dokumenty. Trafené husi v OČTK gágajú, že v procese vyšetrovania sa výpovede kajúcnikov vždy verifikujú, lenže tajomstvo je v tom, že ten proces trvá mesiace aj roky a obvinený právom či neprávom, sa dusí vo vlastnej šťave. Minister vnútra vydal pokyn inšpekcii MV preverovať podozrenia. Zaznievajú postoje, že Inšpekcia MV na takú úlohu nestačí, mal by zasiahnuť GP a ak ani to nepomôže, musí NR SR vysloviť nedôveru vláde SR. Zaznievajú vo verejnosti informácie o podivných stretnutiach ex-premiéra Matoviča s TOP kajúcnikmi a zariadení ich prijatia do SIS ako agentov. SIS bol za to preukázateľne navýšený rozpočet o 20 miliónov €. Kto ťahá nitkami v skupinke? Nie je to sám Matovič???

Bič bude plieskať pri sčítavaní hlasov

02.04.2024

Návrat k volebnej kampani prezidentských volieb Napriek tomu, že trvanie a financovanie volebnej kampane je vymedzené zákonom, na Slovensku je zaužívaná taká prax, že nie všetko sa striktne dodržuje a vybočenia sú spravidla tolerované s odôvodnením, že v zásade neovplyvnili výsledok volieb. Takmer rok pred predpokladaným termínom prezidentských volieb, začala [...]

Kto by mal byť zvolený za prezidenta

20.03.2024

Nie je kandidát ako kandidát Do volieb vstúpilo až 11 kandidátov čo znamená, že voľby budú dvojkolové. Medzi kandidátmi možno identifikovať štyroch serióznych, potom skupinu hazardérov, ktorí sledujú aj iné ciele ako byť zvolený a nakoniec skupinu rojkov, ktorým stačí byť v novinách a v televíziách. Kým skupina rojkov nie je dôležitá, to skupina hazardérov si [...]

Prezidentskí kandidáti, bojovníci a tí druhí

19.02.2024

Prezidentské voľby v napätej spoločenskej atmosfére Občania SR si zvolia nového prezidenta v priamych voľbách vo dvoch kolách, lebo možnosť aby získal niektorý kandidát v prvom kole viac ako polovicu hlasov všetkých oprávnených voličov, je sci-fi. Vo voľbách by mali vybrať osobnosť, ktorá má predpoklady pre zastávanie najvyššej ústavnej funkcie v období 5. [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.